camera

Security

Het inbraak en criminaliteitsrisico in Nederland stijgt. Zowel particulieren als ondernemers krijgen steeds vaker te maken met inbraken en andere vormen van criminaliteit. De moderne inbreker gaat geraffineerd en planmatig te werk en kan daardoor in korte tijd zijn slag slaan. Een conventioneel alarm biedt in veel gevallen dan ook geen ijzeren veiligheidsgarantie meer voor uw locatie. De behoefte aan goede beveiliging blijft natuurlijk onverminderd bestaan – maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat uw bezittingen ook echt veilig zijn?

Camerabeveiliging
Met camerabeveiliging wordt de kans op diefstal en inbraak in uw pand geminimaliseerd. De maatschappelijke acceptatie van camera’s is de laatste jaren sterk toegenomen. De technologie is betaalbaar geworden en komt daarmee binnen het bereik van een breed publiek. Cameratoezicht en camerabewaking nemen tegenwoordig een belangrijke plaats in bij inbraakpreventie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag over welke vorm van camerabeveiliging het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Camerabewaking op maat
De inzet van camerabewaking start wat ons betreft met een goede voorlichting. Het gaat uiteindelijk niet om de techniek, maar over de resultaten die men wil bereiken. KM Telecom BV bekijkt samen met u welke vorm van camerabewaking het beste past bij uw persoonlijke situatie. KM Telecom BV heeft een breed aanbod van camerasystemen. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd. Wij geven u graag advies welk camerasysteem en camerasoftware het beste past bij uw persoonlijke situatie. Neem contact op en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Live View

Wat is Live View?
Live View zorgt ervoor dat camerabeelden van een inbraak of overval binnenkomen bij de meldkamer van de politie. De dienstdoende politieagent ontvangt real-time beelden en kan daardoor snel de situatie beoordelen en reageren.

Waarom Live View?
Het aantal overvallen kan door de effectieve inzet van camerabeelden enorm afnemen en het oplossingspercentage neemt toe. De overheid is daarom eind 2012 een actie gestart om het aantal overvallen te reduceren en camera’s spelen hierin een belangrijke rol.

Live View: Snellere opvolging
Door camerabeelden real-time door te zetten naar de politiemeldkamer is de volgende stap gezet. De politieagenten kunnen nu live de situatie beoordelen en kiezen voor de meest effectieve opvolging. In de praktijk blijkt dat hierdoor de snelheid van alarmopvolging toeneemt en er dus ook een grotere kans is om de overvaller op heterdaad te betrappen.

Live View: Efficiënte opvolging
In een situatie zonder Live View komen camerabeelden van een overval pas na het event bij de politie binnen. De tijd die hiertussen zit is variabel maar minimaal enkele minuten. Daarna is de afhandeling afhankelijk van hoe de beelden zijn aangeleverd, de manier waarop het is aangeleverd en is het ook onzeker wanneer het opgepakt wordt. Via Live View verloopt dit proces veel efficiënter. Camerabeelden worden real-time door de politie bekeken en opgevolgd. Problemen met het achteraf aanleveren van camerabeelden zijn gelijk verholpen!